Gi oss din tilbakemelding

Prosjektlederkonferansen 2018 er historie, men kanskje har du noen innspill på hva vi kunne gjort annerledes?

Alle vi som jobber i Barentssekretariatet kom hjem med en vanvittig inspirasjonsboost etter å ha møtt så mange barentsentusiaster, og sugd opp all entusiasmen for samarbeidet. Nå ønsker vi din tilbakemelding på hva du synes var bra, og om du har noen innspill til hva vi burde gjort annerledes.

Åpne evalueringsskjema­­

Mandag og tirsdag denne uken var nærmere 150 deltakere samlet i Tromsø for å diskutere barentssamarbeidet og Barentssekretariatets prosjektfinansiering.

For oss som jobber i Barentssekretariatet er Prosjektlederkonferansene en utrolig viktig event, der vi får samlet mange av våre viktigste støttespillere til inspirasjonstreff. Prosjektlederne er arbeidsmaurene som gir barentsaamarbeidet innhold og utvikling, og det er viktig at vin har en god dialog med dem for å kunne forvalte barentsmidlene på best mulig måte.  

Sjekk bildene som vi tok fra konferansen. 

prosjled-konf_01

Årets program føler vi hadde en stor variasjon mellom debatt, faglige innlegg, prosjektpresentasjoner og gruppearbeid. Vi fikk også gode tilbakemeldinger fra deltakerne om at de syntes programmet var bra.

Vi ønsker uansett alltid å forbedre oss og ber derfor om at du som deltaker bruker noen minutter på å svare evalueringsskjemaet som du finner link til lenger oppe i artikkelen her. 

Vi håper å se alle igjen til neste prosjektlederkonferanse, som sannsynligvis vil bli avholdt om to år. I mellomtida er det bare å sette i gang planleggingen og gjennomføringen av stadig nye barentsprosjekter.