Vi samler prosjektlederne i Tromsø

Barentssekretariatets viktigste støttespillere for å skape aktivitet i Barentsregionen er prosjektlederne. 13. og 14. oktober samler vi tidligere og nåværende ledere på Clarion Edge Hotel i Tromsø til Prosjektlederkonferansen 2016. 

­­

- Uten gode prosjektlederne blir det ingen Barentsprosjekter, sier fungerende sekretariatsleder Anne-Cathrine Larsen. 

Åpne påmelding og program

Viktige ledere

Det er at faktum at foran de rundt 36 000 unge og gamle prosjektdeltakerne som i 2015 deltok på et eller flere barentsprosjekter, står det alltid et knippe av ledere som gjør den enormt viktige jobben med å tilrettelegge og utvikle disse prosjektene.

Derfor arrangerer Barentssekretariatet annet hvert år en egen konferanse for alle som har hatt prosjektlederansvar de siste årene. Den skal være til inspirasjon for stadig nye prosjekter og ikke minst for en god dialog mellom sekretariatet og de som står i spissen og driver frem nye samarbeidsprosjekter. 

- For Barentssekretariatet blir det å opprettholde en god dialog med nettopp prosjektlederne nøkkelen til å stadig utvikle prosjektarbeidet og barentssamarbeidet, fortsetter Larsen. 

Barentsdebatt

Det er de som har stått som leder for de siste års barentsprosjekter som inviteres til å delta. På konferansen blir det faglig påfyll om status for det norsk-russiske forholdet og ikke minst om utviklingen i Russland. En annen viktig del av konferansen blir å presentere gode prosjekteksempler som skal være til inspirasjon for stadige nye samarbeidsinitiativ.  

- Vi ønsker også å skape debatt rundt både Barentssamarbeidet som helhet og ikke minst hvordan Barentssekretariatet forvalter barentsmidlene, avslutter Larsen.  

Vi kommer til å sende ut invitasjon til alle aktuelle deltakere. Husk at du må ha vært registrert som prosjektleder på et eller flere barentsprosjekter for å kunne delta. I de tilfeller der prosjektlederen ikke kan delta eller ikke jobber i organisasjonen lenger, kan dere sende en annen for å representere deres organisasjon.