Vår nye Barentsmedarbeider i Murmansk

 

Oxana Shibakova er ansatt som ny rådgiver ved Barentssekretariatets Murmanskkontor. Maria Goman tar over som leder for kontoret. 

 

Blant over 120 søkere var det Oxana Shibakova fra Murmansk som var den sterkeste kandidaten. Hun vil begynne i sin nye jobb ved Barentssekretariatets informasjonskontor i Murmansk så snart hun kan avløses fra sin nåværende jobb ved byens Universitet og ved den Norsk-russiske skolen. 

Shibakova behersker både norsk og engelsk og har erfaring fra internasjonalt arbeid. Hun tar over etter Alexey Filin som har jobbet ved Murmanskkontoret i snart 15 år. Maria Goman har jobbet ved Murmanskkontoret siden 2008 og blir nå ny leder ved kontoret fra 1. oktober. 

- Det er fantastisk moro at det var så mange søkere til stillingen og ikke minst at det var så gode kandidater blant søkerne. Oxana vil sammen med Maria være en kjemperessurs for alle de som er involvert i Barentsaktiviteter i Murmanskregionen. Vi gleder oss til at hun er på plass på kontoret, sier sekretariatsleder Laila Dalhaug. 

Kontaktinformasjon og adresse for vår Murmanskkontor finner du her.