Sees igjen i 2016

Barentssekretariatet ønsker en god jul til alle våre prosjektledere, prosjektdeltakere samarbeidspartnere og øvrige barentsvenner.

Barentssekretariatet har mange spennende planer for 2016 og håper at vi har alle våre barentsvenner med på laget også neste år. 

I 2016 vil vi fortsette vår debattserie Talking Barents, der første debatt blir under Arctic Frontiers den 27. januar i Tromsø. Av andre aktiviteter kan vi nevne Barents Games i Murmansk første helgen i april som vil samle nærmere 1000 idrettsutøvere fra hele Barentsregionen. Av store arrangement fra vår side må vi nevne at det planlegges en ny prosjektlederkonferanse til høsten. Der håper vi å få med så mange prosjektledere som mulig for å diskutere hva som skal til for å skape gode barentsprosjekter. 

Fungerende sekretariatsleder Laila Dalhaug og hennes kolleger i Kirkenes, Murmansk, Arkhangelsk og Naryan Mar ønsker alle en riktig god jul og et godt nytt år. Håper at vi ser dere alle på en av våre mange prosjekter eller aktiviteter i året som kommer. 

­­